Whatsapp Uygulaması Gerçekleri
Whatsapp Uygulaması Gerçekleri
Whatsapp uygulaması hakkında gerçekten olan biten nedir

Whatsapp sözleşmesi

Tüm Dünya da iki milyardan fazla kullanıcısı bulunan Whatsapp uygulamasının almış olduğu sonkarar neredeyse tüm kullanıcıları tarafından tepki ile karşılandı . 8 Şubat tarihine kadar tüm kullanıcılar için güncelleme yayınlayacak olan Whatsapp tümkullanıcı bilgilerini Facebook ile paylaşacağını açıkladı. Kullanıcılarınverilerin toplayıp işleyeceğini açıkça belirtmekten çekinmeyen Whatsapp alacağıgüncellemenin zorunlu olduğunu da belirtirken , bu açıklamalardan sonra AppStore ve Google Play Store ‘un ücretsiz uygulamalar kategorisinde alt sıralaragerileyen Whatsapp ‘ın bu durumla alakalı bir önlem alıp almayacağı ise meraklabekleniyor. 

Whatsapp tehlikesi bitti mi

App Store ve Google Play Store’un “Sosyal Ağ” kategorisinde ilk sırayı “Telegram” uygulamasınakaptıran Whatsapp bir darbe de ünlü iş adamı Elon Musk tarafından yedi. Konuylaalakalı açıklamada bulunan Musk , Signal uygulamasının son derece güvenliolduğunu ve şifreleme sistemlerinin güçlü olduğunu vurgulayarak Whatsapp yerineSignal uygulamasının kullanılmasını tavsiye etmiştir. Son olarak Turkcell tarafından geliştirilen BIP uygulaması da üst sıralarda yerini bulurken ,Whatsapp’ın açıklamasından bir kaç gün sonra günlük 100 bin indirme sayısına ulaşmıştır. 


Ancak bu konuda birçok kullanıcının endişelenmesi ve whatsapp alternatifleri veya whatsapp yerine ne kullanılır ya da whatsapp yerine güvenli chat çet uygulamaları konusunda arayışta bulunsalar da aslında çok korkulacak bir durum olmadığı konusunda bilgiler gelmektedir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları